Möt Gud i Stockholm

Välkommen till Folkungakyrkans söndagsgudstjänst varje söndag kl 11.00, för barn och vuxna. Gudstjänsterna är öppna för alla!

Öppen förskola

Varje fredag kl 10-13, under terminen, är alla föräldrar och barn som är hemma på dagarna välkomna till öppna förskolan Lilla Jag, en personlig öppen förskola på Folkungagatan 90 på Södermalm. Ingen anmälan behövs. Välkommen till Lilla jag.

Tonår

Varje fredag, under terminstid, kl 18.00-20.30 har vi en samling för tonåringar i Folkungakyrkan.

Tonår är för dig som går i 7:an och uppåt. Från kl 17.00 går det att droppa in (ingång från gården/trädgården) och öva lovsång, drama, baka, fixa fika eller bara vara. Kvällen avslutas kl. 21.00

Välkommen med!

Följ Folkungakyrkan på Facebook

För att få mer info om samlingar under veckan, gilla Folkungakyrkan på Facebook.

www.facebook.com/Folkungakyrkan

På gång i Folkungakyrkan (utskick 190315)

Klicka på länken ovan så laddar du ner vårt På gång i Folkungakyrkan brev och blir uppdaterad om vad som händer den närmaste tiden.

Folkungakyrkans nyhetsbrev

6 + 6 =

Folkungakyrkan, Folkungagatan 90, 116 22 Stockholm, info@folkungakyrkan.org, T:Medborgarplatsen