Möt Gud i Stockholm

Välkommen till Folkungakyrkans söndagsgudstjänst varje söndag kl 11.00, för barn och vuxna. Gudstjänsterna är öppna för alla!

LOPPIS I FOLKUNGAKYRKAN

Välkommen på loppis i Folkungakyrkan! Lördag 23 november kl. 11-15 öppnar vi portarna och bjuder på livemusik, fika, glögg, barnpyssel och LOPPIS.

Vill du vara med och sälja på loppisen?
Reservera ditt bord via: info@folkungakyrkan.org.
Kostnad vid reservation 100 kr.
Intäkter går till Give a Child a Family i Sydafrika www.gcf.org.za

Lördag 23 november kl11-15
Folkungakyrkan, Folkungagatan 90
e-post: info@folkungakyrkan.org
www.folkungakyrkan.org

DET FINNS HOPP

Välkommen på Alphakurs.
Vi utforskar kristen tro varje måndag kl18:30 i Folkungakyrkan.

För frågor och anmälan kontakta Christer Roshamn: christer.roshamn@folkungakyrkan.org

Öppen förskola

Varje fredag kl 10-13, under terminen, är alla föräldrar och barn som är hemma på dagarna välkomna till öppna förskolan Lilla Jag, en personlig öppen förskola på Folkungagatan 90 på Södermalm. Ingen anmälan behövs. Välkommen till Lilla jag.

Tonår

Varje fredag, under terminstid, kl 18.00-20.30 har vi en samling för tonåringar i Folkungakyrkan.

Tonår är för dig som går i 7:an och uppåt. Från kl 17.00 går det att droppa in (ingång från gården/trädgården) och öva lovsång, drama, baka, fixa fika eller bara vara. Kvällen avslutas kl 20.30

Välkommen med!

Ladda ner PÅ GÅNG

På gång Folkungakyrkan NOV 2019

Klicka på länken ovan så laddar du ner vårt På gång i Folkungakyrkan brev och blir uppdaterad om vad som händer den närmaste tiden.

Följ Folkungakyrkan på Facebook

För att få mer info om samlingar under veckan, gilla Folkungakyrkan på Facebook.

www.facebook.com/Folkungakyrkan

Folkungakyrkan, Folkungagatan 90, 116 22 Stockholm, info@folkungakyrkan.org, T:Medborgarplatsen