Alla evenemang for GUDSTJÄNST

mars 2019

mars 24 @ 11:00 - 12:30
|Återkommande Evenemang (Se alla)

Ett evenemang var 1 vecka/veckor som börjar 11:00am på söndag, upprepas till [series_end_day]

+ Google Map

Varje söndag finns en möjlighet att möta Gud i Stockholm. Välkommen till Folkungakyrkans söndagsgudstjänst då både barn och vuxna möts för bön, undervisning från Bibeln och lovsång. Gudstjänsterna är öppna för alla.

mars 31 @ 10:00 - 11:30
|Återkommande Evenemang (Se alla)

Ett evenemang var 1 vecka/veckor som börjar 10:00am på söndag, upprepas till [series_end_day]

april 2019