Vardagskyrka

I en vardagskyrka får du chans att dela tron och livet med andra människor, i en mindre grupp, mitt i veckan.

Mindre grupper har alltid varit del av kyrkans liv. Vi behöver någon att dela vardagen med. Att prata med, be med, skratta med. Någon som firar dina framgångar. Någon som vet när det är tufft, utan att man berättat allt. Som kan ge dig Guds perspektiv på saker och ting. Det kan göra hela skillnaden. Det är där, snarare än i gudstjänsten, vi kan dela varandras liv.

I Folkungakyrkan finns ett antal grupper som träffas i olika hem någon gång under veckan. Många av grupperna ses onsdag – eller torsdagkvällar. Du kan också besöka vardagskyrkan som möts varje onsdagkväll kl18:30 i Folkungakyrkan.

Om du vill komma i kontakt med en vardagskyrka, kontakta Lennart Holmbom på lennart.holmbom@gmail.com

Färdigheter

Upplagt på