VI ÄR

Vi är en kyrka med hjärta för Stockholm. Vi vill vara en resurs för stockholmare som vill utforska meningen med livet eller vill växa i sin tro.

Du är välkommen

Vi vill att Folkungakyrkan ska vara en gemenskap som hjälper dig att lära känna Gud, och leva Jesus livsstil på jobbet, hemma, i skolan eller som förälder. Som gör en skillnad i stockholmsvardagen. Vi vill göra vad vi kan för att du ska hitta Guds mening och plan med ditt liv.

Vanliga stockholmare

Vi är vanliga stockholmare som har en sak gemensamt. Vi har börjat upptäcka att man kan ha en relation med Jesus i vardagen. En relation som ger hopp, kraft och nytt liv.

Lokal på Södermalm

Vi är en kristen baptistkyrka på Södermalm som tillhör samfunden Evangeliska Frikyrkan och Equmeniakyrkan. Vår nyrenoverade lokal ligger på Folkungagatan 90.

Kyrkan en gemenskap

Man når inte långt om man utforskar meningen med livet på egen hand. När vi delar erfarenheter med andra förstår vi mer, vi berikas och kan hjälpa varandra vidare. Kyrkan är inte en byggnad. Det är människor i gemenskap med Gud och varandra.

Kontakta Folkungakyrkan

3 + 1 =

Folkungakyrkan, Folkungagatan 90, 116 22 Stockholm, info@folkungakyrkan.org, 08-661 15 81, T:Medborgarplatsen Medlemslogin